måndag 26 januari 2009

26 jan

Om du såg mej gå längs Ågatan upp mot Domkyrkan idag runt fyrasnåret och tyckte jag såg lustig ut så såg du antagligen rätt.
Ena mungipan drog sej upp mot öronsnibben. Anledning: Fick lön från posten idag, hade en sån där apbra dag på praktiken och mådde fysiskt allright.
Den andra mungipan låg nog mer rakt som ett streck. Anledning: Vet ej, helgen skumma händelser har fått mej på ett humör jag inte tidigare visste man kunde ha. Osäkerhet över vad som har hänt blandat med någon skum känsla av glädje snurrade runt i min mage.
Mixen resulterade nog i en hyffsat sjuk grimage. Den skumma känslan och det oidentifierade humöret kvarstår än men är under kontroll.

Så om du såg mej gå upp för Ågatan med ett funnylookinface så vet ni varför.

Hmm Aftonbladet varnar nu på nätupplagan för att SEX KAN ÖKA RISKEN ATT FÅ CANCER.
Fast som underrubrik så klargjordes det att det var männen som löpte störst risk för sjukdomar vid överdriven masturbation. Andas ut damer. Watch out guys.

Intressant att jag nyss läste en historiakurs på universitetet där vi glada studenter fick lära oss att det växande tidningsväsendet med Aftonbladet i spetsen var iSverige under 1800-talet en bidragande orsak till vårt fosterlands relativt snabba demokratisering.
Aftonbladet verkar ha gått ifrån att vara ett samhällsnyttig slagträ för demokratin till att ha tagit över Kyrkans roll som "Rädslospridare" och "ångesthetsare".

Okej, överseriösa blogginlägg ökar inte streetkrädden.

Ska gå en promenad med Bratbyxan nu.

Tchuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar