tisdag 24 mars 2009

24 mars

Pizzan och finanspolitiken i Sverige
Babylonpizza smakade lika bra i Vadstena som hemma i kengen. Lika bra, likadant.
Ibland kan man misstänka att alla pizzerior i hela landet har kommit överens hur alla pizzor ska smaka. En ungefärlig standard som varken får höjas eller sänkas. Det vildaste övertrampet skulle vara om någon fick för sig att slänga på en näve ost extra. Hela systemet skulle krascha och pizza-smak-kartellen skulle bli ett fullskaligt pizzakrig.

Revolution på flera fronter.

Lynchstämning i landet efter att bonussystemet inom finansvärlden har stigit till sjuka nivåer.
Eller är det lågkonjunkturen och kristiderna som får oss att vilja kasta kaptenerna över bord ifrån det sjunkande skeppet. Vem är ansvarig, vem är girig?

Pizza och politik.

Mitt liv.

Det var länge sen jag kände mig så skötsam och handlingskraftig. B-uppsatsen skrivs och de dagliga sysslorna utförs. Med glädje och stolthet.

Fick ett glatt besked igår. En krönika jag har skrivit ska får vara med i nästa nummer av kårtidningen. Jag har skrivit en krönika kopplat till nummrets tema: "Vad händer sen"?

Nummret trycks i 3500 ex och kommer ut i maj månad.

3 kommentarer:

  1. Du har ju helt fel gällande pizzan. Pizzan smakar inte ALLS samma. Linköping verkar ha för dåliga turkar med fel kebab!!!! Ta bara pizzeria Sandra som ett annat exempel.. tycker du de smakar samma? Nej, deras skinka är inte strimlad heller.. revolutiooooon!

    Vadå har du fixat rummet? :O
    Joel, kan vi inte hänga lite ikväll. Du har bytt ut mig mot Johan!

    SvaraRadera
  2. valona, nu är du orättvis! som att pizzeria sandra representerar pizzorna i hela linköping? hur många pizzerior i linkan har du ätit på förutom sandra? och pizza och kebab är två olika saker. så det så!

    joel, bra jobbat med krönikan! grattis!
    /en stolt linköpingsbo som försvarar stadens pizzor ;)

    SvaraRadera
  3. kul med krönikan joel =) dina tankar är faktiskt intressanta att ta del av =)

    SvaraRadera